Volledige renovatie of een kleine herstelling. Het is mogelijk!

Soms kan een relatief kleine ingreep u verzekeren van een betrouwbaar dak. Met onze service in dakherstellingen en dakrenovatie, geeft u uw huidige dak een tweede leven – tegen een relatief lage kostprijs.

Icoon van een dak

Als u uw dak laat herstellen of renoveren, is dat ook de uitgelezen kans om het grondig te isoleren. Onze jarenlange ervaring in totaalrenovaties van daken, het onderhoud van daken én kleine herstellingen, maakt van ons de perfecte partner voor uw dakwerken.

Dak leggen of renoveren?

Alle projecten van Dakwerken Lorre zijn puur maatwerk. Dus komen we graag bij u langs om de situatie van uw dak te inspecteren. 

Zo kunnen we snel bepalen wat er het meest aangewezen is: een nieuw dak leggen, uw dak renoveren of uw dak herstellen. Maak de juiste afweging dankzij het advies van onze specialisten.

Dakisolatie bij dakrenovatie: een troef!

Een dakrenovatie laat u best uitvoeren wanneer uw dak nog in relatief goede staat is. Wacht niet té lang voor u de hulp van een expert inroept. Een versleten dak kan immers een grote impact hebben op de rest van uw woning.

Gaan we aan de slag voor uw dakherstelling of dakrenovatie? Overweeg dan zeker ook om uw dak te laten isoleren. Dakisolatie is immers winst voor u én het milieu.

Kleine transformatie van een dak in leien in een plat dak met gevelbeplating in cederhout

Icoon van een dak

Dakwerken Lorre

Dakwerken Lorre realiseert al uw dakwerken in Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, Sint-Genesius-Rode, Lennik, Gaasbeek, Pepingen, Gooik, Tubize, Clabecq, Rebecq, Braine, Enghien …

Meer weten of meteen een gratis offerte aanvragen voor uw dakwerken? Contacteer ons nu!